OT Industries Zrt. előadása

2016. március 05., szombat 10:26

A Szakosztály első idei programja:

02. 22. (hétfő): OT Industries Zrt. előadás

Előadó: Éliás Sándor, Value Engineering főmérnök

Helyszín: 1117 Budapest, Galvani u. 44. (OT Industries Tervező Zrt. telephelye)

Előadás tartalma: ~3 óra előadás, két részben, a helyszínen megtartva.

1. rész: OT Industries csoport profil, kompetencia; Tagvállalatok: Tervezés, KVV, DKG, Fővállalkozás helye, működése; Tervezés módszertan, szakterületek, tervezési folyamat felépítése, szolgáltatott termékek; Gépészmérnökök feladata és helye a tervezésen belül.

2. rész: OT Industries Tervező Zrt. szakág bemutató: Technológia (folyamattervezés), Készüléktervezés, Üzemtervezés (3D modellépítés).

Az előadás során Éliás Sándor megismertetett minket a vállalat felépítésével, szakterületével, valamint aktuális és már befejezett projektjeivel. Az OT Industries (korábban Olajterv Csoport) a gáz-, olaj-,vegyipar, valamint az energiaipar szektorokban EPC (Engineering, Producement & Construction) integrált projektmegvalósítással foglalkozó vállalatcsoport. A 2500 fős szakember gárdát foglalkoztató vállalatcsoport a tervezéstől, a gyártáson át, egészen a kivitelezésig visz végig ipari projekteket.

Az előadás a vállalatcsoport tervezésért felelős tagvállalat (OT Industries Tervező Zrt.) irodaépületében volt, így az előadás 2. felében a tervezés folyamatáról kaptunk beható információt, valamint megtekinthettük a 3 fő szakág (technológia-folyamattervezés, készüléktervezés és üzemtervezés) valós munkafolyamatát.

OT industries