Jelentkezés

1994. augusztus 31., szerda 22:14
Kedves Jelentkező!
 
A Budapesti Műegyetemen nemcsak az oktatás színvonala, hanem az öntevékeny körök aktivitása is kiemelkedő az országban. Ezzel a levéllel szeretnénk felhívni a figyelmed egy lehetőségre, amellyel az egyetemen tanultakat kipróbálhatod a gyakorlatban, illetve többlettudásra tehetsz szert.
 
A diákok szakmai fejlesztésével, fejlődésével foglalkozó öntevékeny kör a karon a Gépész Szakkollégium, amelynek 13 szakosztálya van. Ezen szakosztályok célja, hogy az adott terület iránt érdeklődő hallgatókat segítse szakmai törekvéseik elérésében.
 
Ilyen szakosztály a Mechatronika Szakosztály is (MSZO). Nemcsak a mechatronikai mérnök hallgatók találhatják meg nálunk kreativitásuk kiélésének módját, hanem mindenki más is. Az MSZO elsősorban mechatronikához kapcsolódó gépek, szerkezetek építésével, alkatrészek megépítésével foglalkozik. Számos projekttel foglalkozunk saját műhelyünkben, ahol biztosítani tudjuk a feltételeket az egyszerűbb gépészeti, elektronikai, illetve informatikai problémák megoldásához, így egyszerűbb robotok megépítéséhez is. Építettek már nálunk önjáró, valamint légpárnás kocsit, kvadrokoptert, és még sok egyéb érdekes kis szerkezetet.
 
Ezeken felül Szakosztályunk foglalkozik szakmai témájú előadások, mérnök-, illetve nyelvi estek, gyárlátogatások megszervezésével, de nagy hangsúlyt fektetünk közösségünk összekovácsolására is.
 
Megismerkedhetsz felsőbbévesekkel, akik segíteni tudnak tanulmányaid folyamán (nemcsak mechatronikus felsőbbévesekkel találkozhatsz). Megláthatod milyen is valójában, ha te akarsz egyedül (vagy kisebb csapatban) majdhogynem a semmiből teremteni valamit, illetve kiegészítheted tanulmányaidat is.
 

A jelentkezés menete:

  • Töltsd le a jelentkezési lapot INNEN, amelyet tölts ki, és pdf formátumban küldj vissza a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, legkésőbb 2017.02.15 23:59-ig*
  • Írj egy maximum 500 karakteres motivációs levelet, hogy miért is szeretnél csatlakozni hozzánk. Ezt szintén pdf-ben küld el a fenti címre, szintén 2017.02.15 23:59-ig* (Célszerűen a word doksival egy levélben.)
  • Jelentkezz szóbelire ITT legkésőbb 2017.02.15 23:59-ig*

*Illetve mindkét írásbeli dokumetnumot legkésőbb a (legkorábban megjelölt) szóbeli előtt 24 órával el kell küldeni a fent megadott címre.

Amennyiben megfelelőek találjuk az írásbeli pályázatot, egy rövid szóbeli elbeszélgetésen szeretnénk kicsit jobban is megismerni. Ez egy nagyjából 10-15 perces beszélgetés, amely időpontjára a fenti formon tudsz jelentkezni.

Minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban írj nyugodtan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 
 
Figyelemmel kísérhetsz minket facebook oldalunkon is: https://www.facebook.com/bme.mszo.
 
Várunk minden lelkes jelentkezőt!