GSZK Piknik 2017

BEKÜLDTE  Dobai Attila 2017. máj. 01., hétfő 12:06

Kedves Szakkollégisták!

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a GSZK Piknik nevű rendezvényünk a pótlási hét csütörtökén (május 18.) 14 órai kezdettel. A Piknik a Szakosztályok közötti kapcsolatépítésen túl nagyszerű lehetőség a szorgalmi időszak kipihenésére és a vizsgaidőszakra való felkészülésre. Számos programon vehettek részt - ügyességi vetélkedő, teremfoci, főzőverseny, élőzene, társasjáték, vízipipa, sör - így reméljük mindenki talál neki tetszőt. 

Idén a Kármán Kollégium Körei is meghívást kapnak, hiszen oly sok mindenben támogatják tevékenységünket, hogy szinte természetes, hogy velünk együtt pihenjék ki a félév fáradalmait.

Reméljük legalább egy-egy versenyszámban minden Szakosztály képviselni tudja magát!

 Programterv:

  • 14:00-18:00 FŐZŐVERSENY
  • 14:00-17:00 FOCIBAJNOKSÁG
  • 15:00-17:00 ÜGYESSÉGI JÁTÉKOK
  • 18:00-19:00 VACSORA
  • 19:00-19:30 EREDMÉNYHIRDETÉS (AULA)
  • 20:00-22:30 KONCERTEK (AULA)
  • 23:00-         BULI AZ OLD'S NAGYTERMÉBEN - DJBB

 FŐZŐVERSENY

 A GSZK Pikniken az energia újratöltéséről is gondoskodunk annak, aki szilárdabb üzemanyagra (is) vágyik! A rendezvény egyik fő programja a 14:00-18:00 között megrendezésre kerülő főzőverseny, ahol zárásképp az elkészült remekműveket a közös vacsora keretein belül egy zsűri bírálja majd el.

 Az elkészítéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat mi biztosítjuk!

 Minden Szakosztályból minimum 4 fős csapatok jelentkezését várjuk ezen a formon keresztül!

 Jelentkezési határidő: 05.16. (kedd) 23:59!

 

ÜGYESSÉGI JÁTÉKOK

 Az ügyességi, játékos vetélkedő keretein belül idén is lehetőséget kaptok arra, hogy összemérjétek magatokat más szakosztályokkal és körökkel. A szakmai tudásotokat félretéve egyszerű feladatokon keresztül kell bizonyítsátok rátermettségeteketkreativitásotokat, gyorsaságotokat. A különböző feladatok, versenyszámok alatt gyűjtött pontjaitokat összesítve kiderül, melyik csapat felelt meg legjobban a kihívásoknak. 100% jókedv garancia! ;)

A vetélkedő 15:00-17:00 között várható. Tekintettel a játékok jellegére érdemes kényelmes ruhában jönni.

.A vetélkedőre 4-10 fős csapatok jelentkezését várjuk ezen a formon keresztül!

 Jelentkezési határidő: 05.16. (kedd) 23:59!

 

FOCIBAJNOKSÁG

 A tavalyihoz hasonlóan, a Piknik keretein belül megrendezésre kerül a Szakosztályok/Körök közötti focibajnokság, amely szintén, 14 órai kezdettel a Kármán Tódor Kollégium tornatermében kerül megrendezésre. 

A rendezvény jellegéből fakadóan a szakosztályok/körök közötti győztes 1 teljes éven át viselheti a bajnokság győztese címet, birtokolhatja a „vándorkupát”, így érdemes teljes erőbedobással és felkészültséggel érkezni a szakosztályok jelöltjeinek a megmérettetésre.  A termet 18 óráig tudjuk biztosítani, így az első 12 csapat jelentkezését tudjuk elfogadni.

A bajnokság pontos lebonyolításának procedúrája a jelentkező csapatok számától függ.

 Minden Szakosztályból 4-6 fős csapatok jelentkezését várjuk ezen a formon keresztül!

 Jelentkezési határidő: 05.16. (kedd) 23:59!

 A játékszabályok tekintetében a Műegyetemi Villanyfényes Bajnokságban megszokott szabályok érvényesek.  Továbbá, az egyes szakosztályokból/körökből többen is jelentkezhetnek, viszont a pályára 3+1 fő léphet ki egy csapatból. A tervek szerint 1 mérkőzés 10 percet fog igénybe venni.

 

 

Reméljük minél többen el tudok jönni és lehetőségünk lesz együtt csapni egy nagy bulit!

Látogassatok el az esemény facebook oldalára!

Bármilyen kérdés esetén keressetek minket bátran a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen!

 

Várunk mindenkit sok szeretettel:

GSZK Csapata