Gondolkodj előre! - Karrierépítés felsőfokon

BEKÜLDTE  Kemény Alexandra 2016. október 25., kedd 19:18

 

plakát fb-page-001

Sziasztok!

„Érdekel, hogyan lehetsz sikeres? Bizonytalan vagy a jövőddel kapcsolatban? Nem tudod, hogy mik lehetnek egy cég elvárásai? – Gyere el, és kezdd el tervezni a jövődet már holnap!”

A Gépész Szakkollégium nevében mindenkit szeretettel várunk a november 9-én megrendezésre kerülő közéleti Vitaestünkre, amelynek 18 órától a Kármán Tódor Kollégium aulája ad otthont. A rendezvényre 3 előadót hívtunk meg nektek különböző pályákról. Az est Gondolkodj előre! – Karrierépítés felsőfokon címmel valósul meg.

Az este során a három vitapartnert egy moderátor fogja vallatni, hogy több szemszögből is megismerhessétek a karrierépítés mivoltát, lehetőségeit. Természetesen az este során Ti is feltehetitek kérdéseiteket! Az esemény végén állófogadást tartunk.

Vitapartnerek:

  • Sajósi Krisztina Éva (Kiválasztási szakértő – IseeQ)
  • Dr. Vad János (Egyetemi tanár, BME-ARA Tanszékvezető)
  • Bakos Levente (Fejlesztési és nemzetközi igazgatóhelyettes – MHtE)

További információk a facebook eseményben!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Üdvözlettel:

Gépész Szakkollégium

facebook | web

Ui.:Az aula le lesz választva, így a külsősök is könnyedén be tudnak jutni!

NTP logók

"A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által az NTP-SZKOLL-16-0053 kódszámú Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett pályázati támogatásból valósult meg."