GSZK Piknik 2016

BEKÜLDTE  Dobai Attila 2016. mĂĄj. 09., hĂ©tfƑ 14:12

form fejlec2016

 

Kedves GĂ©pĂ©sz SzakkollĂ©giumi Tagok!

 

IdĂ©n harmadik alkalommal kerĂŒl megrendezĂ©sre a GSZK Piknik nevƱ rendezvĂ©nyĂŒnk a pĂłtlĂĄsi hĂ©t pĂ©ntekĂ©n (mĂĄjus 27.) 14 Ăłrai kezdettel. A Piknik a SzakosztĂĄlyok közötti kapcsolatĂ©pĂ­tĂ©sen tĂșl nagyszerƱ lehetƑsĂ©g a szorgalmi idƑszak kipihenĂ©sĂ©re Ă©s a vizsgaidƑszakra valĂł felkĂ©szĂŒlĂ©sre. SzĂĄmos programon vehettek rĂ©szt - ĂŒgyessĂ©gi vetĂ©lkedƑ, teremfoci, fƑzƑverseny, kvĂ­z, Ă©lƑzene, tĂĄrsasjĂĄtĂ©k, vĂ­zipipa, sör - Ă­gy remĂ©ljĂŒk mindenki talĂĄl neki tetszƑt. IdĂ©n a KĂĄrmĂĄn KollĂ©gium Körei is meghĂ­vĂĄst kapnak, hiszen oly sok mindenben tĂĄmogatjĂĄk tevĂ©kenysĂ©gĂŒnket, hogy szinte termĂ©szetes, hogy velĂŒnk egyĂŒtt pihenjĂ©k ki a fĂ©lĂ©v fĂĄradalmait.

 

Programterv:

  • 14:00-18:00 FƐZƐVERSENY
  • 14:00-16:00 FOCIBAJNOKSÁG
  • 14:30-17:30 ÜGYESSÉGI JÁTÉKOK
  • 18:00-19:00 KVÍZ
  • 19:00-19:30 EREDMÉNYHIRDETÉS (AULA)
  • 19:30-20:30 FELLÉP A STRANGENITE ZENEKAR (AULA)
  • 21:00-22:00 FELLÉP A VADHÚS ZENEKAR (AULA)

 

FƐZƐVERSENY

A GSZK Pikniken az energia ĂșjratöltĂ©sĂ©rƑl is gondoskodunk annak, aki szilĂĄrdabb ĂŒzemanyagra (is) vĂĄgyik! A rendezvĂ©ny egyik fƑ programja a 14:00-18:00 között megrendezĂ©sre kerĂŒlƑ fƑzƑverseny, ahol zĂĄrĂĄskĂ©pp az elkĂ©szĂŒlt remekmƱveket a közös vacsora keretein belĂŒl egy zsƱri bĂ­rĂĄlja majd el.

Az elkĂ©szĂ­tĂ©shez szĂŒksĂ©ges eszközöket Ă©s alapanyagokat mi biztosĂ­tjuk!

Minden SzakosztĂĄlybĂłl/KörbƑl 2-6 fƑs csapatok jelentkezĂ©sĂ©t vĂĄrjuk ezen a formon keresztĂŒl!

JelentkezĂ©si hatĂĄridƑ: 05.22. (14. hĂ©t vasĂĄrnap) 23:59!

   

ÜGYESSÉGI JÁTÉKOK+KVÍZ

Az ĂŒgyessĂ©gi, jĂĄtĂ©kos vetĂ©lkedƑ keretein belĂŒl idĂ©n is lehetƑsĂ©get kaptok arra, hogy összemĂ©rjĂ©tek magatokat mĂĄs szakosztĂĄlyokkal Ă©s körökkel. A szakmai tudĂĄsotokat fĂ©lretĂ©ve egyszerƱ feladatokon keresztĂŒl kell bizonyĂ­tsĂĄtok rĂĄtermettsĂ©geteketkreativitĂĄsotokat, gyorsasĂĄgotokat. A kĂŒlönbözƑ feladatok, versenyszĂĄmok alatt gyƱjtött pontjaitokat összesĂ­tve kiderĂŒl, melyik csapat felelt meg legjobban a kihĂ­vĂĄsoknak. 100% jĂłkedv garancia!  ;)

A vetĂ©lkedƑ 14:30-17:30 között vĂĄrhatĂł. Tekintettel a jĂĄtĂ©kok jellegĂ©re Ă©rdemes kĂ©nyelmes ruhĂĄban jönnöd.

A vetĂ©lkedƑre 5-10 fƑs csapatok jelentkezĂ©sĂ©t vĂĄrjuk ezen a formon keresztĂŒl!

JelentkezĂ©si hatĂĄridƑ: 05.22. (14. hĂ©t vasĂĄrnap) 23:59!

 

A vetĂ©lkedƑt egy interaktĂ­v kvĂ­z (kahoot) fogja zĂĄrni, Ă©s a kĂ©t fordulĂł egyĂŒtt kerĂŒl Ă©rtĂ©kelĂ©sre! EredmĂ©nyhirdetĂ©s 19:00-tĂłl.

 

FOCIBAJNOKSÁG

A tavalyihoz hasonlĂłan, a Piknik keretein  belĂŒl  megrendezĂ©sre  kerĂŒl  a  SzakosztĂĄlyok/Körök  közötti  focibajnoksĂĄg,  mely  szintĂ©n, 14  Ăłrai  kezdettel  a  KĂĄrmĂĄn  TĂłdor  KollĂ©gium  tornatermĂ©ben kerĂŒl megrendezĂ©sre.  A rendezvĂ©ny  jellegĂ©bƑl  fakadĂłan  a  szakosztĂĄlyok/körök  közötti  gyƑztes  1  teljes  Ă©ven  ĂĄt viselheti a bajnoksĂĄg gyƑztese cĂ­met, birtokolhatja a „vĂĄndorkupĂĄt”, Ă­gy Ă©rdemes teljes erƑbedobĂĄssal Ă©s felkĂ©szĂŒltsĂ©ggel  Ă©rkezni  a  szakosztĂĄlyok  jelöltjeinek  a  megmĂ©rettetĂ©sre.  A termet  18  ĂłrĂĄig  tudjuk  biztosĂ­tani, Ă­gy az elsƑ 12 csapat jelentkezĂ©sĂ©t tudjuk elfogadni.

A bajnoksĂĄg pontos lebonyolĂ­tĂĄsĂĄnak procedĂșrĂĄja a jelentkezƑ csapatok szĂĄmĂĄtĂłl fĂŒgg.

Minden SzakosztĂĄlybĂłl/KörbƑl 4-8 fƑs csapatok jelentkezĂ©sĂ©t vĂĄrjuk ezen a formon keresztĂŒl!

JelentkezĂ©si hatĂĄridƑ: 05.22. (14. hĂ©t vasĂĄrnap) 23:59!

 

A  jĂĄtĂ©kszabĂĄlyok  tekintetĂ©ben  a MƱegyetemi  VillanyfĂ©nyes  BajnoksĂĄgban  megszokott  szabĂĄlyok Ă©rvĂ©nyesek.  TovĂĄbbĂĄ,  az  egyes  szakosztĂĄlyokbĂłl/körökbƑl  többen  is  jelentkezhetnek, viszont a pĂĄlyĂĄra 3+1 fƑ lĂ©phet ki egy csapatbĂłl. A tervek szerint 1 mĂ©rkƑzĂ©s 10 percet fog igĂ©nybe venni.

 

RemĂ©ljĂŒk minĂ©l többen el tudok jönni Ă©s egyĂŒtt csapni egy nagy GSZK-s bulit!

LĂĄtogass el az esemĂ©ny facebook oldalĂĄra is!

BĂĄrmilyen kĂ©rdĂ©s esetĂ©n keress minket bĂĄtran a Ez az e-mail cĂ­m a spamrobotok elleni vĂ©delem alatt ĂĄll. MegtekintĂ©sĂ©hez engedĂ©lyeznie kell a JavaScript hasznĂĄlatĂĄt.  cĂ­men!

  

VĂĄrunk mindenkit sok szeretettel:

GSZK Csapata

 NTP logĂłk


 "A pĂĄlyĂĄzat az Emberi ErƑforrĂĄsok MinisztĂ©riuma megbĂ­zĂĄsĂĄbĂłl az OktatĂĄskutatĂł Ă©s FejlesztƑ IntĂ©zet Ă©s az Emberi ErƑforrĂĄs TĂĄmogatĂĄskezelƑ ĂĄltal az NTP-SZKOLL-15-0039 kĂłdszĂĄmĂș Nemzeti TehetsĂ©g Program keretĂ©ben meghirdetett pĂĄlyĂĄzati tĂĄmogatĂĄsbĂłl valĂłsult meg."