GE Mérnökverseny - Második forduló

BEKÜLDTE  Dobai Attila 2016. április 18., hétfő 17:07

GEbanner2

 

Szívesen megismernéd, hogy milyen feladatokon dolgoznak a GE mérnökei? Szeretnéd kamatoztatni és élesben alkalmazni az iskolapadban tanultakat? Ha igen, játssz velünk, és közben ismerd meg a GE gépészmérnökeinek napi kihívásait valós mérnöki feladatokon keresztül. A verseny végén pedig a hasznos ismereteken túl, egy vezetőnkkel eltöltött shawdowing day élményeivel, gyárlátogatással és mérnöki kapcsolatokkal gazdagodhatsz!

A verseny menete:

A GE Power és GE Water&Distrubuted Power mérnökei az elkövetkezendő 3 hónapban egy-egy feladattal készülnek Nektek, melyekre egyénileg nevezhetsz. A feladatok megoldására 1,5 hónap áll rendelkezésedre, mely idő alatt kérdéseddel bámikor fordulhatsz a vállalati kapcsolattartóhoz. Minden forduló végén értékeljük a megoldásokat és a 3 legjobban teljesítőt pedig jutalomban részesítjük. Ha ügyesen teljesítesz lehetőséged nyílik egyik vezetőnkkel eltölteni egy napot a cégnél, valamint gyárlátogatás keretében megismerheted a termék előállítást, tervezést és még saját elképzeléseidet is megvalósíthatod a gyakorlatban. A verseny feladatai a nemzetközi környezetre utalva angol nyelven és az amerikai anyacég hagyományait őrizve angolszász mértékegységekben vannak megadva.

A versenyben való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A második forduló feladatkidolgozását a lent megadott határidőig várjuk a reka.racz-pataki[kukac]ge.com címre.

 

Regisztráció

Első forduló feladatkiírása - GE Power

Beadási határidő: április 10.

Második forduló feladatkiírása - GE Water

Szükséges STEP fájl

Beadási határidő: május 16.

 

Sok sikert!

A GSZK és a GE csapata