GE Mérnökverseny

BEKÜLDTE  Dobai Attila 2016. március 02., szerda 12:40

GEbanner2

 

Szívesen megismernéd, hogy milyen feladatokon dolgoznak a GE mérnökei? Szeretnéd kamatoztatni és élesben alkalmazni az iskolapadban tanultakat? Ha igen, játssz velünk, és közben ismerd meg a GE gépészmérnökeinek napi kihívásait valós mérnöki feladatokon keresztül. A verseny végén pedig a hasznos ismereteken túl, egy vezetőnkkel eltöltött shawdowing day élményeivel, gyárlátogatással és mérnöki kapcsolatokkal gazdagodhatsz!

A verseny menete:

A GE Power és GE Water&Distrubuted Power mérnökei az elkövetkezendő 3 hónapban egy-egy feladattal készülnek Nektek, melyekre egyénileg nevezhetsz. A feladatok megoldására 1,5 hónap áll rendelkezésedre, mely idő alatt kérdéseddel bámikor fordulhatsz a vállalati kapcsolattartóhoz. Minden forduló végén értékeljük a megoldásokat és a 3 legjobban teljesítőt pedig jutalomban részesítjük. Ha ügyesen teljesítesz lehetőséged nyílik egyik vezetőnkkel eltölteni egy napot a cégnél, valamint gyárlátogatás keretében megismerheted a termék előállítást, tervezést és még saját elképzeléseidet is megvalósíthatod a gyakorlatban. A verseny feladatai a nemzetközi környezetre utalva angol nyelven és az amerikai anyacég hagyományait őrizve angolszász mértékegységekben vannak megadva.

A versenyben való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Első feladat megoldásait április 10-ig kell PDF formátumban, e-mailben eljuttatnod Bányai-Horváth Eszter részére: eszter.horvath2[kukac]ge.com

 

Regisztráció

Első forduló feladata - GE Power

Beadási határidő: április 10.

Első forduló eredménye:

Név

Eredmény

Bőhm Ákos

Nem hibátlan

Csibi Levente

100%

Fejes István

100%

Gyenes-Kristofi Áron

100%

Hulimai Dávid

100%

Koós Viktor

Nem hibátlan

Stadinger Gergely

Nem hibátlan

Süle Marcell

Nem hibátlan

Varga Ákos

100%

 

Mind az öt 100%-os eredményt elérő versenyző jutalomban részesül, melynek részleteiről e-mailben fogják értesíteni őket a GE munkatársai! Gratulálunk nekik!

A GSZK és a GE csapata