Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér T2B móló projektlátogatás

A május 7-én történt építkezési projektlátogatásunk során a Kész Kft. jóvoltából betekintést nyertünk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér fejlesztéséhez köthető T2B móló területére. Az érdekessége ennek az eseményünknek az volt, hogy egy kivitelezés alatt álló építkezést láthattunk.

Siemens hallgatói verseny

Automatizálással kapcsolatos app ötletversenyt hirdetett a Siemens nemzetkzözi szinten. Az idő kevés, úgy hogy ne késlekedj! 1-2 fős csapatok jelentkezését várják. 

BIM vitaest

Az Épületgépész Szakosztály és az Építész Klub legutóbbi közös előadásán a Duoplan Kft. és az Opinion Builders munkatársait hallgathattuk meg különböző szakágak BIM-ben való együttműködésről és annak gyakorlati alkalmazásáról.

03
Csütörtök

Solar Decathlon projekt aktualitásai

Solar Decathlon logo

Solar Decathlon Europe egy nemzetközi, egyetemek közötti verseny, amely során minden részt vevő csapatnak egy kizárólag napenergiát hasznosító, energiahatékony, környezettudatos, könnyűszerkezetes lakóépületet kell megterveznie és felépítenie.

Épületgépész Szakmai Nap és Vetélkedő

Az ÉPGETanszék április 19-én Épületgépészeti Szakmai Napot rendez hallgatói számára, 2011 óta ezúttal már 7. alkalommal.

Az Épületgépészeti Szakmai Nap programja:

Szakmai gyakorlat

Az Épületgépész Szakosztály Gyakornoki Programjának célja a kapcsolatteremtés a gyakorlati helyeket kereső hallgatók és a gyakornoki pozíciókat kínáló cégek között. Szakosztályunk tagjai megkerestek néhány céget, akik szívesen fogadnak leendő épületgépész és épületenergetikai mérnököket.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Épületgépész Szakosztály csatornájára